Contact us now
+1-888-846-1732

Category: Rostock gedser sejltid englefisse

kan man betale med euro i danmark dk

Sidst vi var på ferie havde vi næsten euro med hjem | fra Gode Ja. I de fleste butikker kan man betale med euro (oftest sedler). Anmeld. De fleste steder er det dog kun sedler, der accepteres. Og byttepengene er de gamle danske kroner. Men har du euro med hjem fra ferien. Se mere af NETTO på Facebook. Log på. Har du glemt din konto? eller. Opret ny konto. Ikke nu. Dansk · English (US) · Español · Português (Brasil) · Français.

Videos

Euro eller kroner, Hr. Økonomiminister? Se mere af NETTO på Facebook. Log på. Har du glemt din konto? eller. Opret ny konto. Ikke nu. Dansk · English (US) · Español · Português (Brasil) · Français. Har du euro tilovers fra ferien, kan du bruge dem herhjemme Og byttepengene er de gamle danske kroner. Men har du euro med hjem fra. Hvilke danske butikker modtager betaling i. Man kan jo hurtigt handle ind til en uge med en håndfuld €1 og €2ere i Nette fx. Har aldrig oplevet de modtager euro mønter, kun sedler og du bliver 99/ pulet i røven kurs.

Kan man betale med euro i danmark dk - Plug

Har du euro tilovers fra ferien, kan du bruge dem herhjemme De odenseanske butikker har "indført" den fælles valuta - og det er billigere end at veksle tilbage. I Superbrugsen i Vestergade er der ingen tvivl om, at euro er gangbar mønt ved kassebåndet. Du skal være logget ind for at hemmeligsexkontakt dansk sex free skrive et svar! Der er opstået en fejl: Fandt du det, du søgte? Du kan bruge euroen i 19 lande: kan man betale med euro i danmark dk

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *